MIKO MISSION-THE WORLD IS YOU


Ja vaig avisar que aqui no hi habia cap ordre cronologic ni de cap tipus,l´unic ordre es el de ficar la meva ma dins l´armari i el que surt,si el tinc en mp3 es l´escollit.
Avui Mr.Miko Mission,senyors una reverencia ben grand,ell solet l´any 84 ens feia la feina a tots els Dj´s del moment.
Aquet disc i l´anterior que ja el posare un altre dia,els podies posar del principi al final,sense buscar el break per mesclarlo,que no pasava res,era el moment kit kat del Dj,vaa tampoc ho feiem pero si tenies que anar al lavabo aquet era el moment,perque els Dj´s tambe van al lavabo.

Tot i que la musica italo disco per els Dj´s es molt agraida per treballar.
Si tu respectes el ritme 4x4 No problem,es molt facil introduirles,els cops de bateria son molt marcats i lliures d´efectes amb el que es facil encuadrarlos be.
Normalment tenen un break al devant,al mitg i un altre al final e inclus algunes si el maxi era molt llarg podien tenir un cuart mes curtet,que et facilitava molt escaparte del tema si et feia falta.Breaks bastant nets d´efectes tots ells.

El Italo Disco es la musica ideal per començar a punxar,com a minim per agafar practica i tecnica en fer mescles.
Jo a molts he ensenyat i es la millor manera,aquesta nit precisament un dels meus apadrinats debutava i no he pogut anar a veure´l.
Ell Dj Died punxa musica Hardcord,clar el ritme es molt bestia comparat amb aixo i el tio estava empenyat en apendre amb aquella musica,i no se´n sortia fins que un dia em va dir;tu guanyes!!vull apendre.
Be nano,segur que triumfaras si no t´enreden les festes.
Amb aquet ritme mes suau vam anar depurant la tecnica i cada cop encuadrava mes discos,el que mes l´hi va costar entendre era ho del 4x4 i me´n fotia cada una...Pero sera un crack.
Aquesta canço te la curiositat,com moltes,que ningu la demanava per el seu nom,totes les noies que pasaven per la cabina et deien;posa la de Barcelona yo tengo corrida en la plaza de toros...
Apa disfruteu d´en Miko Mission,un dels millors a la decada dels 80.

2 comentaris:

Rita ha dit...

Ei!!!! també, també l'havia ballada hehehehe És molt disco :)
+ ptons de sort eh, cuida't

ddriver ha dit...

funcionen els petns de la sort eh?