P.LION-HAPPY CHILDRENS

EL LLORO DEL TAXI
Al 1984 el que tocava punxar era aixo,era el hit del any.
Mes italo-disco,Musica molt facil de barrejar,aquesta molts cops la barrejava amb Silver Pozzoli o amb Styloo,mes del mateix,ja veieu que no em trencava molt el coco a vegades.
Abans un numero 1 podia durar moltes pero moltes setmanes a les llistes pero a les discoteques la tonteria podia arrivar a 8 o 9 mesos,com un embaraç.
Cada tarda un ejercit de noies anaven pasant per la cabina;
-posaras P.Lion?
-si reina,on vols que t´el posi?
Sempre les mateixes,ja les veies vindre i a les pesadetes ja els hi deies que si de lluny i aixi no et ratllaven.
Pero va arrivar un dia que un que escriu estava fart,molt fart del disco aquet,ja era 1985 i no m´el treia de sobre el vinil.
Encenc llums,aquell dia recordo que estava punxant amb en Toneti,un crack,aixequem el disc quan tothom mirava..
-Veieu el disc de P.Lion
Les histeriques band-siiiiiiiiiiiiiiiiii
I raca!!!!
ooooooooooooooooohhhhhhhhhh que ha fet?
L´hi vaig fotre una caixelada al vinil i trencat va quedar.
-doncs no el demaneu mes que esta trencat.
desolacio gran entre el respectable....
i va començar a sonar aixo.......

Teniem un altre copia jaja pero ja no el van demanar mai mes i el vaig poguer anar retirant

DEE D JACKSON-AUTOMATIC LOVER


L´estiu de 1978,fa 4 dies,amb l´ajut economic de la meva mare vaig comprar el primer recopilatori de la meva vida.
Era el Discoboom,despres vindrien el discoboom 2,3 etc.Els recopilatoris d´aquella epoca no tenien nomes un tema o dos bons que servien de promocio a les radios sino que eran varios els hits.
En aquet a la contraportada(del casette,espai per emmagatzemar musica,per els de la era mp3,la meva neboda fins que no va veure sonar un vinil no es creia que allo era un disc,nomes habia vist cd´s fins aquell dia) pots llegir noms de la talla de John Paul John,Grace Jones,Luisa Fernandez,Dee D Jackson,Boney M...i molts mes.
Avui el tema que vull punxar(deformacio profesional,aqui ja no es punxa res)es el de la Dee D jackson.
La Dee D(diminutiu de Derdre) primer es dedicava a produir pelicules i mes tard va dedicarse a la musica,primer va editar un single amb no molt d´exit i el mateix 78 va treure amb la produccio del gran Giorgio Moroder,creador de grans exits com Fame(Irene Cara),she works hard for the money(Donna Summer)o cualsevol exit de Silvester o Patrick Cowley,el tema Automatic Lover.
Aquet va ser un tema amb un so molt futuristic per el moment i un gran exit a tot el mon.Va ser num 4 a la UK Singles chart i numero a un munt de paisos com aquet nostre.



NEW ORDER-BLUE MONDAY


Com d´aqui a uns dies ens visitara un equipet de futbol de Manchester(No es el Manchester City,gran equip de la ciutat)aprofitare per posar musica del seu poble.
Als anys 80,la ciutat de Manchester va veure neixer molts grups de musica.Un d´ells va ser el d´avui.New Order creat al 1980.
Eran els supervivents del grup Joy Dvision.Aixo si deixan una mica de banda el punky i endinsanse en el tecno.

Al 1983 van crear aquesta joia blue monday.
Curiosament la majoria dels components del grup va marxar despres del exit d´aquet disc.

Tots van fracasar una miqueta en solitari y el 1998 es van tornar a juntar i encara tiren.
Aixo es ballava l´any 1993 a tota Europa

JOHN FOXX-EUROPE AFTER THE RAIN

John Foxx,dels Foxx de tota la vida( Dennis Leigh),es l´autor d´aquet tema tecno pop de mitad dels 80,que avui en dia es tot un clasic.Aquet senyor,abans de fer aquet tema habia creat el gran grup Ultravox,el grup New Romantic,tipus de musica que avui 30 anys despres encara no he entes perque la feien.Tothom els venerava i clar com per gustos hi han els colors....en cambi en aquet tema es va lluir.

KOOL & THE GANG-FRESH

Avui estic molt mandros per buscar musica e informacio dels grups que tinc guardada amb paperets dins dels vinils.ho sento,paso,avui fare el post de memoria.

Per tant he escollit un dels grups que mes han omplert les meves hores d´escoltar musica en aquesta vida els Kool and The Gang.

Ells junt amb Earth,wind and fire,Delegation i Shalamar comperteixen l´honor d´haber rodat mes cops en els plats que jo he tractat.

Aquet posiblement sigui els seu ultim gran exit com a grup,aixo seria al voltant del any 85 suposo,un mes,un menys i va ser l´unic exit d´ells que jo vaig punxar sent novetat(evidentment tots els altres tambe els he punxat pero colantlos en sessions on no tocava).

Era el primer single d´un Lp anomenat Emergency.Tinc el Lp,el maxisingle i el single,mitoman?kilosap.

En fi Fresh avui

SAVAGE-DON´T CRY TONIGHT


Avui una canço de Roberto Zanetti,segur que per aquet nom no el coneixeu.Primer habia montat un grup anomenat santarosa amb el que van fer un hit al any 78 que es deia Souvenir,mes tard va montar un grup amb en Zuchero i al any 83,va agafr el nom d´un comic per ferse anomenar ell,Savage,i va fer un dels mes garns exits de la musica italo-disco


EDDY HUNTINGTON-USSR

L´any 1986 un altre exit que m´omplia la pista facilment era el d´aquet paio,n tio que no va tindre cap exit mes.Era Angles,cantava Italo disco i el lloc on va tindre mes exit va ser als paisos escandinaus,i actualment viu a Tailandia.

res mes espot explicar d´Eddy Huntington,un que molts va pasar un dia per les llistes d´exits de les pistes de ball i mai mes vam saber res d´ell.

SPAGNA-EASY LADY


L´any 1986 va saltar al numero 1 de totes les llistes de musica de ball aquesta noia,una italiana anomenada Yvanna Spagna amb el seu tema easy Lady.
La veritat es que era un disc molt agrait de punxar,tenia els breaks molt ben senyalats i fer cambis era,com ja dic ,molt agrait.
Va ser un autentic bombazo i que va funcionar molt be,sempre t´omplia la pista.
L´any seguent va treure un altre single anomenat "call me"pero a mi no em va agradar tant i no em va funcionar pas com el primer.
Mes tard es va dedicar a cantar lentes i despres d´una incursio al mercat USA(On amb el call me,va aconseguir el 13 de la billboard)va tornar a Italia i va començar a cantar en Italiai va arribar a participar varis cops al festival de San Remo.
Actualment encara fa cosetes pero viu dels exits del pasat.
La seva pag a myspace es aquesta


http://www.myspace.com/ivanaspagna

TINA CHARLES-I LOVE TO LOVE


Avui una de les reines de les discos dels 70.Els seu segon single Love to love,va estar 3 setmanes com a numero 1 de les llistes lány 76.

Una reversio a mitad dels 80,va tindre semblant exit i normalment no fallava a les meves sessions.

Un altre dia ja posarem altres exits d´ella que son molts.