DEE D JACKSON-AUTOMATIC LOVER


L´estiu de 1978,fa 4 dies,amb l´ajut economic de la meva mare vaig comprar el primer recopilatori de la meva vida.
Era el Discoboom,despres vindrien el discoboom 2,3 etc.Els recopilatoris d´aquella epoca no tenien nomes un tema o dos bons que servien de promocio a les radios sino que eran varios els hits.
En aquet a la contraportada(del casette,espai per emmagatzemar musica,per els de la era mp3,la meva neboda fins que no va veure sonar un vinil no es creia que allo era un disc,nomes habia vist cd´s fins aquell dia) pots llegir noms de la talla de John Paul John,Grace Jones,Luisa Fernandez,Dee D Jackson,Boney M...i molts mes.
Avui el tema que vull punxar(deformacio profesional,aqui ja no es punxa res)es el de la Dee D jackson.
La Dee D(diminutiu de Derdre) primer es dedicava a produir pelicules i mes tard va dedicarse a la musica,primer va editar un single amb no molt d´exit i el mateix 78 va treure amb la produccio del gran Giorgio Moroder,creador de grans exits com Fame(Irene Cara),she works hard for the money(Donna Summer)o cualsevol exit de Silvester o Patrick Cowley,el tema Automatic Lover.
Aquet va ser un tema amb un so molt futuristic per el moment i un gran exit a tot el mon.Va ser num 4 a la UK Singles chart i numero a un munt de paisos com aquet nostre.