DONNA SUMMER- I REMEMBER YESTERDAY


Si d`algu tinc casi tots els discs es segur Donna Summer.
La reina de les discoteques i curiosament no havia sortit encara en aquet bloc,son moltissims els discs que tinc d`ella,desde els seus primers exits als 70 fins el penultim,perque ara ha tret un altre i encara no he tingut oportunitat de comprar-lo.
Sense cap mena de dubte ha estat la reina de les discoteques durant decades,moltes s`han apropat a ella com Gloria Gaynor,Tina Charles,Jocelyn Brown etc etc ...pero cap tant gran com ella.
Els seus discs al treure`ls de la funda ja son quelcom especial,veure el segell del discs "casablanca" ja et transporta a atres temps.
Avui per ser el primer psot de la Reina "punxare" un exit del any 77..I remember yesterday a disfrutar,que canta la Reina de les discos.

1 comentaris:

Xaviro ha dit...

Jo també tinc tots els discs de la Donna Summer: LP¡s singles, maxis, CD's, i algún picture-disc. L'últim va ser un single publicat el 2010 que només es podia aconseguir a traves d'Itunes: To Paris With Love, amb vàries versions, totes elles amb ritmes molt actuals de dance, house i electrònic. Actualment està en procés de treure 2 nous albums al mercat: Un de versions temes clàssics de dance, i un altre d'estandarts americans. A veure si aquest 2012 hi cau alguna cosa. La propera setmana surt al mercat "Angel" del seu nebt O'mega Red i en que ella hi posa la veu: http://www.youtube.com/watch?v=BcO4SACR9u4