DAZZ BAND - I'M SEARCHING AROUND


Tothom que trapitges una discoteca als anys 80 o finals dels 70 segur que va ballar algun tema d'aquesta gran banda de Disco-funky music.
Funcionenaven des de el 1976 i tenien en el seu haver 3 grammys.

Earth Wind and Fire - Fantasy



1977, novè disc de la banda de Chicago Earth,Wind and Fire. La banda de Mourice White.

En aquest Lp la segona cançó es deia Fantasy. També va ser un gran èxit la primera “Serpentine fire”.

Aquest Lp es important en la banda, a part de perquè va aconseguir un triple disc de platí, perquè el dibuixant japonès Shusei Nagaoka va començar a fer les portades dels Lp’s de Earth Wind and Fire.

GARY LOW - I WANT YOU (Post dedicat)


Gary Low, un dels cracks dels 80. Segons diuen va néixer a Roma i el seu nom de veritat es Luis Romano, però sempre havia corregut la teoria que es deia Luis Romero i havia nascut a Mataró o Terrassa.

La seva quantitat d’èxits dins la funky músic i sobretot Italo disco o spaguetti disco, el fan un dels mes grans a principis dels 80.

A la meva vida sempre anirà associat a una novia que vaig tenir, una de les que mes em va marcar.

Escoltant aquesta cançó a una discoteca, als reservats, ella l’anava tarerajant. Per casualitats de la vida hi havia un bolígraf a la tauleta, i vaig escriure a la seva ma el títol de la cançó I want you.

Ella va escriure a la meva ma, ets un entre un milió. Veien la meva cara de decepció, m’agafà l’altre ma i va escriure però els altres 999999 no m’importen.

Mai mes he pogut escoltar aquesta cançó sens recordar-la a ella, i per ella va aquest post

.


IMAGINATION - MUSIC AND LIGHTS


Un dels grups que esta mes relacionat amb els principis dels 80, sense cap dubte son els Imagination.
Un trio britanic, que va guanyar quatre discs de Plati,nou d'or i una dotzena de discs de Plata, tot aixo entre 1981 1983.

Eren un grup especial, al menys amb la seva possada en escena.

El seu cantant Lee John, era vocalista d'altres grups. En aquest periode,va coneixer al baixista Aslhey Ingram i van començar a escriure cançons per formar el seu grup pero enseguida van afegir el bateria dels Midnight Express amb el que van formar ja els Imagination, nom que van escollir en honor a John Lennon.

I a partir del segon Lp van començar el exits mes grans de la banda.

El seu segon hit va ser aquest " Music and Lights"

AZUL Y NEGRO - NO TENGO TIEMPO


Disc del 1983. Es el primer grup de musica Tecno a Espanya. Durant l'epoca dels 80 van tenir bastants exits, tots apoyats per una gran produccio que aconseguien que fosSin la banda sonora de la Vuelta ciclista a Espanya, sinonim d'exit absolut aquells temps. Al 82 ja ho van fer amb "me estoy volviendo loco" i al 83 repetien amb aquest "no tengo tiempo"

RYAN PARIS - FALL IN LOVE


Ryan Paris, Fabio Rioscioli es el nom verdader conegut arreu del mon per el seu gran exit al 1983 la Dolçe vita.
Va intentar un segon exit aprofitant la tirada del primer, pero ni de lluny va aconseguir l'exit del anterior. Aixi i tot amb aquest segon maxisingle va entrar a les llistes d'exit del nostra pais, d'Anglaterra i de França.

HOMBRES G - TE QUIERO


Fa molts anys els Dj’s, el diumenge sobre les 20.00h estàvem “obligats” a posar lentes. Era el moment esperat per molts que s’ho havien treballat durant el weekend.

Aquesta d’avui es una de les cançons que mes triomfava en aquell espai. Era la 5ena canço del Lp la cagaste Burlancaster.

Pot sembla frikie posar els Hombres G en aquest bloc, pero sense cap dubte als anys 80 aquest grup va tindre una gran transcendencia al nostra pais, com aixi ho demostren les seves ventes.

Els 4 del grup son aquests David Summers, Rafa Gutiérrez, Daniel Mezquita y Javi Molina. El 2007 encara van treure un disc i esperen treure un altre als voltants del 2010.


LAURA BRANIGAN - SELF CONTROL


Aquesta noia que ja es morta des de el 2004 va tenir tres grans exits al mon de la musica, dos van ser amb cançons d’altres.
El seu primer gran èxit va ser reeditant la cançó de Umberto Tozzi Glòria.
I el segon i mes gran èxit va ser aquest calcant la cançó de Raf Self Control.
Tambe the power of love va sonar molt.
Tambe va ser una gran actriu.