TAUCHEN PROKOPETZ - CODO



A principi dels anys 80 el so mes tecno arribava normalment d’Alemanya. Aquest es un exemple mes Tauchen Prokopetz. Grup que formava part de Neue Deutsche Welle. Un moviment efímer i en el que hi havia altres grans exits del moment;Trio, Nena, Rheingold, Falco, Alphaville, Ist Futurologischer Kongress,.

Aquest disc va arribar als numeros 1 de la llistes alemanyes i d’algun altre país. Només a Alemanya va vendre mes de 500.000.

Aquesta cançó recordo que l’utilitzàvem a l’hora d’obrir la sessió, mentres la gent encara anava entrant, de repen començava a sonar a tot volum i servia de ganxo per començar a omplir la pista.

TAYLOR DAYNE - TELL IT TO MY HEART


Aquest es un disc que em va funcionar molt be a la discoteca. Era l’any 1988 i per la segona part de les sessions entrava de conya.

Es la Taylor Dayne, el seu primer disc i va anar directe cap a disc d’or.

A part de cantant era compositora de alguns dels seus discs, ballarina i actriu.

ABC - THE LOOK OF LOVE


ABC, grup de musica New wave angles. De Sheffield concretament.

Al 1982 treien al mercat el que va ser el seu gran exit “the look of love”. Aquesta canço del seu Lp de debut va arribar molt a munt. Va ser numero 1 a la Billboard dance-disco chart, com al Uk singles chart, així com a la majoria de llistes del mon.

Un maxi, que bastants anys mes tard encara omplia la pista.


SISTER SLEDGE - FRANKIE


Al 1985, aquestes noies de Philadelphia treien aquest maxi.

Son 4 germanes que van començar a canatar a les esglesies de Philadelphia.Al 1975, gracies a un productor angles van dtreure el seu primer Lp. Al 1979 van tindre el seu gran exit we are family.

Al 1985 amb el tema Frankie, van aconseguir estar 4 setmanes al numero 1 de les llistes angleses .


JAMES INGRAM - IT'S YOUR NIGHT (Lp)



Avui un dels grans de la musica Funky de principis dels 80. Tocava un munt d'instruments a part de tindre una gran veu que el va portar a colaborar amb els mes grans de la Motown.
Per els Dj's a aquella epoca era sempre una gran solucio, tant per començar les sessions amb una mica de funky com per quan tenies que posar lentes i no sabies que posar, sempre hi habia alguna lenta d'ell que entreva de conya.
Aquet es el seu primer Lp en solitari. Ja n'habia tret dos abans amb el Quincy Jones.
En aquesta canço va tindre la colaboracio de Michael Mcdonald i van aconseguir el seu segon Grammy

Una lenta del Lp

I aquesta es la que obria el Lp

CYBER PEOPLE VOID VISION


Quan els sintetitzadors van entrar a lo bestia a la Italo Music ho van fer a traves dels Cyber People i el seu gran tema Void Vision

MAX MIX 3

Ultim Max Mix que vaig comprar degut a un enfrontament amb un dels Peret & Castells a una cabina de discoteca, un parell d'imbecils.
Una demostracio de com amb una bona produccio i dos mediocres es pot fer miracles, altres teniem que pagar un paston per deixant-nos grabar a un estudi

JULES TROPICANA - WELCOME

Avui u grup que va donar molt de ritme a moltes sessions però va passar els vuitanta sense pena ni glòria.

Era la creació del Italo-disco espanyol, o la copia del Italo-disco aqui

DEN HARROW - MAD DESIRE



El d'avui es en Den Harrow. Den Harrow, no es ningu, son dos productos fent un projecte mes d'estudi, com els famosos Millie Vanilie, Lime o Boney M.
A mes en aquest projecte d'estudi no utilitzaven sempre la mateixa veu. En aquesta canço la veu la possava Silver Pozzoli.


ROBEY - ONE NIGHT IN BANCKOK


Avui una cantant Canadenca. Ella mateixa es defineix com a cantant i compositora pero curiosament el seu gran exit, al 1984, va ser amb el plagi d'una canço de Murray Head, one night in Banckok, del musical Chess.